AuraTransformation

Hvad er AuraTransformation?

Det er nogen år siden, AuraTransformation(R) blev introduceret på det alternative behandlingsmarked. Metoden er modtaget fra den åndelige verden af Anni Sennov.

Det er en metode, som vil hæve dit energineveau, rense dig for eventuelle blokeringer og ændre din aura fra det, vi normalt ser, til en indigofarvet aura, som den mange børn er blevet født med de seneste 15-20 år eller mere.

Og hvorfor skulle man nu vælge at få foretaget en AuraTransformation(R)?

Det er - som jeg ser det - først og fremmest for at give sig selv et kvantespring i spirituel udvikling. Nærmest som at få en ny begyndelse.

Hvordan foregår det?

Det er energiarbejde, hvor auraformidleren, som er uddannet til dette arbejde, stiller sig til rådighed som katalysator for de energier, der er brug for, for at netop du, kan få foretaget en AuraTransformation.

Du ligger afslappet på en briks og jeg sidder ved dine fødder og holder på dig. Og så kører energien. Det er meget enkelt.

Din og min intention om at foretage en AuraTransformation(R) eller en AuraJustering samt min indføling får det hele til at ske præcis som det skal.

Jeg ved godt, at mange vil sige, at det ikke kan lade sig gøre at ændre en persons aura. Men den nye tids energier gør det alligevel muligt, og arbejdet foregår i fuld overensstemmelse med personens Højere Selv og Guider.

AuraTransformation kan være en god ide for alle aldersgrupper. Både forældre og bedsteforældre har fået foretaget denne ændring, og det har givet dem oplevelsen af at forstå deres unge familiemedlemmer bedre.

Vi ved, at der i de seneste mange år er kommet forløbere for Indigobørnene ind på planeten. Dem kalder jeg de voksne Indigoer. Også de kan have brug for dette arbejde i form af en Aurajustering.

De har ikke alle haft det lige let, fordi de kan være specielt sensitive, som måske er "landet" hos en familie, som ikke har forståelse for deres særlige følsomhed.

Derfor kan mange - måske især yngre - få stor glæde af denne healingform, når det nu går op for dem, at de slet ikke er "forkerte".

Ved behandlingen bliver der skabt en stærkere beskyttelse og dermed mere ro og balance.

Udviklingen går stærkt nu og børn med Krystalaura er for nogen år siden begyndt at komme til jorden.

Man kan vel sige, at Krystal auraen er en videreudvikling af Indigo auraen. Med det mener jeg, at Indigo mennesker og nu altså Krystalmennesker begge er bærer af en meget høj kærlighedsenergi i forhold til det, vi har været vant til her.

Har man fået en AuraTransformation vil man stille og roligt begynde at udvikle en forfinelse af Indigo aura til Krystal aura.

En AuraTransformation(R) varer ca. 1½ time og en efterfølgende aurabalancering, som gerne skal foregå ca. 14-21 dage efter, varer ca. 1 time.

Disse to sessioner koster tilsammen 1.200,- kr.

Det er samme tidsforløb og pris for Aurajustering.

Der er også mulighed for at komme til senere aurabalanceringer/healinger. Det er sessioner af en times varighed og koster 600,- kr.