Nye tider kræver nye veje

Englene healer, jeg er deres redskab

  
Det er virkelig nye tider. Og det er meget spændende at være med "på vognen".

For nogen tid siden hørte jeg om Engleskolen Danmark, og jeg har med entusiasme fulgt de to indehavere og deres gøren og laden specielt på internettet/facebook. 

Det har endnu engang sat mig i bevægelse og jeg bruger megen tid og kraft på at følge med de nye energier. Jeg gennemgår stadig dybere healinger af mig selv - karmisk healing især, og får endnu mere kontakt med min sjæl såvel som højere healingenergier.

Selvom jeg har lavet mange healinger i tidens løb, har jeg lige deltaget i et minikursus i healing med Ærkeenglene. Jeg kan ikke holde op med at tage imod nye input. Jeg vil ikke stå stille og tro, at fordi jeg lærte noget for år tilbage, så er alt godt. Nej, jeg må videre.

Derfor kan jeg nu tilbyde den form for healing og vil glæde mig til at modtage mine klienter, som har behov for hjælp til at komme videre i deres udvikling. Bare tag kontakt med mig og lad os gå igang.

Vores åndelige hjælpere er tættere på os end nogensinde før.

Det hænger sammen med, at energiniveauet på jorden er blevet hævet meget og stadig stiger, hvilket igen vil sige, at sløret mellem os og vore hjælpere i den åndelige verden bliver tyndere, mere gennemsigtigt.

Man kan sige, at der bygges bro mellem bevidsthedsniveauerne i disse år og at denne bro bliver kortere og kortere.

Ved afslutningen af healingen føler mange en stor ro og klarhed i tankerne. Nogen har lysoplevelser og andre bliver fri for smerter i kroppen. Alt kan ske, men ingen kan forudsige resultatet for den enkelte.

En healing session varer ca. 30-45 minutter, og det tilrådes at man får tre sessioner med en uges mellemrum. Men det beslutter du selv. Prisen pr. session er 500,- kr.