Reconnective Healing

Reconnective Healing

Hvorfor Reconnective HealingTM?

Healing har så mange navne. Der er forskellige "skoler" og måder, og det kan være rigtig godt at lære en bestemt form for healingsmetode.

Når det er sagt, tror jeg de fleste med tiden finder frem til deres helt egen måde at heale på.

Jeg har f.eks. lært krystalhealing og Reconnective Healing. Og det er denne sidste, jeg ligger tættest på, når jeg udfører en healing.

Reconnective Healing har i adskillige år gået sin gang over hele verden. Det er healer, kiropraktor og forfatter Erik Pearl, der har fået stor succes med den metode, han underviser i.

Hvis du har set filmen The Living Matrix, så har du set Eric Pearl, som den første medvirkende.

I Reconnective Healing rører jeg ikke ved personen før til slut. Arbejdet foregår i auraen. Der er jo tale om energiarbejde, og jeg mener, at der her, som med så meget andet spirituelt arbejde, er tale om at intentionen sætter "dagsordenen" for det, der vil ske.

Jeg oplever dog også, at mennesker reagerer på en eller anden måde, når jeg lægger mine hænder på dem. Der sker næsten altid noget, afhængigt af hvad personen har brug for.  

Vores åndelige hjælpere er tættere på os end nogensinde før.

Det hænger sammen med, at energiniveauet på jorden er blevet hævet meget og stadig stiger, hvilket igen vil sige, at sløret mellem os og vore hjælpere i den åndelige verden bliver tyndere, mere gennemsigtigt.

Man kan sige, at der bygges bro mellem bevidsthedsniveauerne i disse år og at denne bro bliver kortere og kortere.

Ved afslutningen af healingen føler mange en stor ro og klarhed i tankerne. Nogen har lysoplevelser og andre bliver fri for smerter i kroppen. Alt kan ske, men ingen kan forudsige resultatet for den enkelte.

En healing session varer ca. 30-45 minutter, og det tilrådes at man får tre sessioner med en uges mellemrum. Men det beslutter du selv. Prisen pr. session er 500,- kr.