Her kan du læse, hvad andre har oplevet med Soul Realignment

Det er nu en måned siden, jeg afsluttede sessionen "Soul Realignmenttm".

Det er i sandhed bemærkelsesværdige forandringer, der er sket.

Det føles som om en let brise har fået fortidens traumatiske hændelser til at fjerne sig langt væk fra mig. Erfaringerne er der stadig, men nag og bitterhed er blæst væk.

Ligeledes er følelsen af depression afløst af glæde ved livet. Det er lettere at slippe gamle udtjente tankeformer og ny inspiration dukker op - ud af det blå og gode ting manifesterer sig hurtigt.

Perioder af dyb fred og tilfredshed kommer oftere og medfører fysisk regeneration og ny styrke. Det er som om at selve livets formå er at glædes over velværet.

Det er med dyb taknemmelighed og stor beundring for den måde, du formidler denne multidimensionelle healingsmetode - den er blid og "upersonlig" og har givet mig svar på spørgsmål, jeg ikke vidste at jeg havde.

Din fine, rene, højtvibrerende energi er helt fantastisk!

Tak, Grethe - i lys og kærlighed - LENE

____________________________________________Jeg har nu afsluttet mit 21-dages energi re-set forløb og vil give dig lidt feed-back på, hvad jeg synes, det har givet mig.

Det som jeg først og fremmest synes virkelig har gjort en stor forskel for mig, efter at jeg fik lavet en Soul Realignment session hos dig er, at jeg har fået at vide, hvor jeg oprindeligt kommer fra. Ja, ikke at det betyder så meget, at det lige er fra Andromeda Galaxen - men at jeg er et englemenneske, og hvad der er forbundet med det.

Da du gav mig denne besked og beskrivelse om englemenneskers væsen, tænkte jeg - som jeg også sagde til dig - at det passede meget præcist på mig.

Efterfølgende har jeg læst Asger Lorenzens bog om Engle- og Stjernemennesker igen, samt læst en bog af Dorren Virtue, hvori hun også beskriver Incarnated Angels, samt andre engle og oplevelsen er helt den samme: at de passer lige præcis på mig.

Og du kan tro, at det har givet enormt meget støtte at vide, at det er derfor, jeg altid har følt mig "anderledes end de andre". Og også følt, at jeg ikke rigtig hører til her. Jo, jeg har følt, at jeg hører til her, men ikke blandt menneskene - det er svært at forklare.

Så jeg vil slutte med at sige en stor tak til dig for denne positive oplevelse - jeg vil bestemt anbefale Soul Realignment til venner og bekendte.

Mange kærlige tanker og knus

Conny
 

____________________________________________Soul Realignment er en meget spændende og givende "behandling", som Grethe Bie (min gode spirituelle ven gennem over 25 år) har givet mig for nogle dage siden.

Jeg føler, at det virkelig er noget med perspektiver. Man får en del at vide om ens resurser og om hvordan man får løst gamle traumer og bindinger, som har været en hindring for, at man kunne udfolde sig 100% som man er.

Det efterfølgende arbejde består i, at man hver dag i 21 dage læser en "remse"/en bøn op - og tænk sig; jeg gør det hver aften inden jeg skal i seng og det er ligesom om hele rummet bliver renset og jeg sover meget bedre.

Jeg er også allerede mere glad og er nu spændt på, hvordan det er at være mig efter de 21 dage med denne kraftige og livgivende tekst - ET NYT LIV - ja, hvorfor ikke......Det er så spændende. Det har gjort et dybt indtryk på mig og jeg forventer, at noget ændrer sig i mit liv for altid.
TAK

Per Long

______________________________________________